duminică, 9 martie 2014

Insa cateodata din vânător s-ar putea sa ajungi “vânat” chiar daca ai impresia ca esti “cel mai tare din parcare si invincibil”.

Matrix

Pai exact asa se intampla la toti care-i tepuiesc. Zic domnule oamenii vorbesc de rau pe cei care au succes, sunt invidiosi, etc…sau, ne pare rau brokerul acela nu a fost bun, nu mai lucreaza la noi, l-am dat afara sau alte minciuni de genul asta, dar va promit eu ca de data asta va dam cel mai tare broker pe care-l avem, dar ei sunt bineinteles toti acolo sau de la o firma la alta, se acopera unul pe altul ca sa nu ai pe cine da vina.
Pai inchide tranzactiile si cere banii. O sa fii oricum un norocos daca iti iei banii din 2 motive:
1-ca sa te convinga ca tot ce scrie “de rau” nu e adevarat si sa-ti castige increderea
2-ca sa mai bagi alti bani, mult mai multi ca doar ai vazut ca se poate castiga ;-)
Dupa aia o sa vezi tu rezultatul.
Eu stiu pe unul care l-au pacalit astia de vre-o 4-5 ori a tot bagat bani, hipnotizat maxim de ideea ca o sa-si recupereze pierderile si intr-un final o sa castige bani, dar finalul a fost ca a pierdut peste 140.000 euro.
Dupa aceasta performanta acel “vanzator” convingator si-a luat din comision un A5 sportback, imaculat.
Cat de tampit sa fii, hai te prosteste prima, a doua oara, dar de atatea ori sa te prosteasca si tu sa fii atat de naiv si sa crezi, pai oamenii astia isi merita soarta.
Cand era nebunia cu actiunile facebook, astia turbasera toti si au dat cele mai mari lovituri ca prosteau lumea si ziceau ca minim 10.000, 20.000 trebuie ca sa cumperi actiuni facebook. Iar la listarea facebook ce s-a intamplat?
In loc sa creasca cum asa miza toata lumea si era isterie generala a manipularii oilor, de fapt au scazut actiunile si-n concluzie toti au pierdut tot.
Adica astia care cica ei cred ca investesc au pierdut tot iar smecherii au castigat, ca asa e jocul forex 1-0, pierderea unuia e castigul celuilalt.
Dupa acest boom ciobanelul mioritic si-a tras o masina rosie cum au scris unii pe site pe aici si si-a scos cainele la “team-building”.
Sunt cu mare staif acesti hoti, de lux chiar.
Insa cateodata din vânător s-ar putea sa ajungi “vânat” chiar daca ai impresia ca esti “cel mai tare din parcare si invincibil”.

sursa:   http://www.reclamatiibursa.ro/fx-gfc-oimtrade-aston-markets-si-altii-aparuti-ca-ciupercile-sunt-de-fapt-aceeasi-gasca/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu