duminică, 9 martie 2014

Din nefericire si eu am a avut ocazia sa ma conving de faptul cei de la O.I.M Trade sunt niste ESCROCI

Buna
Din nefericire si eu am a avut ocazia sa ma conving de faptul cei de la O.I.M Trade sunt niste ESCROCI. Din pacate acest lucru m-a costat 5000 USD bani pierduti in mai putin de 10 zile. Totul a inceput cand am fost contactat telefonic de catre Razvan Bozga tel 0753 316 864 acum cateva luni. La inceput nu am vrut deloc sa ma implic in asa ceva deoarece nu am experienta, apoi in urma zecilor de telefoane insistente primite in care eram asigurat atat ca voi fii asistat tot timpul de niste profesionisti si ca riscul este minim am acceptat in speranta ca voi intelege pe parcurs modul de functionare a sistemului. Am inceput cu o suma de 1000 USD care in decurs de cateva zile a ajuns la 1200 USD dupa care am mai depus 4000 USD la insistentele lor deoarece urma sa se faca niste tranzactii unde nu este suficient o suma atat de mica. In alte 2 zile am ajuns la 7000 USD, dar deja aveam tot mai putina incredere in ei si in raspunsurile lor asa ca atunci cand mi sa cerut sa mai depun cel putin 10000 Euro pentru ca au niste ponturi foarte sigure am refuzat categoric. Atunci mi-au spus sa fac niste tranzactii de asa natura incat in cateva ore am pierdut tot. La sugestiile mele de a pune SL au spus ca nu e nevoie ca tranzactiile sunt sigure iar apoi m-au sunat sa spuna ca trebuie sa suplimentaez suma deoarece piata a luato invers. Eu am refuzat din nou si din pacate am pierdut toti banii. Ulterior am fost sunat si sunt in continuare sunat pentru a depune din nou deoarece voi putea recupera tot ceeea ce am pierdut (au un tupeu formidabil). Nu am facut si nici nu o sa fac acest lucru si sper ca nimeni sa nu mai pateasca la fel. Pe undeva este greseala mea si o recunosc deoarece am avut incredere in ei, nu doream castiguri mari eram interesat sa invat si sa lucrez cu sume mici dar din pacate totul sa petrecut prea repede, totusi m-ar linisti si bucura in acelasi timp daca am gasi o cale prin care chiar daca nu putem sa ne recuperam banii macar sa plateasca si ei cumva.
Cel cu care am trazactionat este Balaban Alexandru (cred nu stiu daca numele lor sunt reale) si are nr de tel: 0748 234 440.
autor: Stefan A.
Read more: http://vamist.ro/brokeri-forex/marketscom#ixzz2AnLzGSlF
sursa:  http://www.reclamatiibursa.ro/din-nefericire-si-eu-am-a-avut-ocazia-sa-ma-conving-de-faptul-cei-de-la-o-i-m-trade-sunt-niste-escroci/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu